Άννα Δαμίγου

Η Άννα Δαμίγου έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) και σχέδιο στο atelier Freuri Delaporte στην Γαλλία. Το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της στον εναλλακτικό χώρο με το Reiki. To 2011-2012 εκπαιδεύτηκε στη Σαμάνικη Θεραπευτική Ιατρική από τον Roel Fredrix, μαθητή πρώτης γενιάς του Alberto Villoldo ο οποίος έφερε την διδασκαλία των Άνδεων του Περού και το σύστημα του Θεραπευτικού Τροχού στην Δύση. Το 2013 παρακολούθησε το πρώτο σεμινάριο στον διαλογισμό Vipassana και έκτοτε συνεχίζει την πρακτική του.

 

Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προγεννητικής Αγωγής του οργανισμού »Birth Into Being» (http://www.birthintobeing.com/) στην Γερμανία και έχει εκπαιδευτεί στην Προγεννητική Γιόγκα από την Γαία Λάσκου (Birthing and Dancing).

 

Από το 2015 διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό, οργανώνει κύκλους γυναικών και ευχαριστήριες τελετές και παραδίδει μαθήματα προγεννητικής αγωγής. Ασχολείται με την γιόγκα και την χορτοφαγική και ωμοφαγική διατροφή. Παράλληλα ασχολείται με τις αφηγήσεις παραμυθιών σε μικρούς και μεγάλους (facebook: Μουσικές Παραμυθο-Ιστορίες). Τέλος κατασκευάζει ασημένια χειροποίητα κοσμήματα και ζωγραφίζει ιδιαίτερα αντικείμενα (facebook: Stone Seeds).

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!