Αθηνά Αλεξοπούλου

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια Κοζάνης. Σπούδασε υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου στη Θεσσαλονίκη και ‘Physical Theatre and Intercultural Performing Arts’ στο Drama and Dance School of Kent στην Αγγλία. Έχει παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα και σεμινάρια σύγχρονου χορού, ακροβατικών και διαφόρων τεχνικών σωματικού θεάτρου. Διδάσκει σωματικό θέατρο και κινησιολογία. Από το 2003 έως σήμερα εργάζεται σαν ηθοποιός/performer.

 

H Yoga μπήκε στη ζωή της πριν από 7 χρόνια. Από τότε άρχισε να ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της και σταδιακά να μελετάει και να εμβαθύνει διαρκώς σ΄ αυτό το μονοπάτι. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση 200 ωρών στη Hatha Yoga στο Yoga and Budo Center (200 RYT Yoga Alliance), ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γύρω από τα συστήματα Ashtanga Vinyasa Yoga, Anusara, Iyengar, Yoga Nidra και μαθήματα διαλογισμού, αυτογνωσίας και N.L.P. Τα τελευταία 4 χρόνια ασκείται στην Ashtanga Vinyasa Yoga και συνεχίζει να εξελίσσει την πρακτική της μέχρι σήμερα.

 

Διδάσκει ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα Hatha Yoga διαφόρων επιπέδων, δίνοντας έμφαση στην αναπνοή, την εσωτερική ροή, τη βελτίωση της κατάστασης σώματος και νου, τη συνεχή παρατήρηση και επίγνωση και, τέλος, τη βαθιά χαλάρωση. Το πιο σημαντικό για την ίδια είναι να συνδέεται με τον εαυτό της και τους γύρω της, να παραμένει πάντα μαθήτρια, να δοκιμάζει να ζει στο εδώ και τώρα ως ελεύθερη ύπαρξη.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!