Δήμητρα Χαραλάμπους

Dimitra Charalampous

Η Δήμητρα Χαραλάμπους αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης το 2001 κι αμέσως ενσωματώθηκε στο δυναμικό του Κ.Θ.Β.Ε. υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρήγου. Τα επόμενα έξι χρόνια παραμονής της στην ομάδα του Κ.Θ.Β.Ε. παίρνει μέρος σε περισσότερες από δέκα παραγωγές, συνεργάζεται με Έλληνες και ξένους χορογράφους και περιοδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2007 συνεργάζεται με το Staatstheater Bonn με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Johann Kresnik και το 2008 με το Staatstheater Darmstadt με καλλιτεχνική διευθύντρια την Mei Hong Lin.

 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009 συνεχίζει τις συνεργασίες με χορευτές, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και χορογράφους καθώς αρχίζει να διδάσκει κίνηση και χορό σε σχολές χορού (Σχολή Ελενας Βακαλοπούλου, Αγγελικής Παπαθανασίου, Μαρίνας Ιωαννάτου, Σοφίας Φαλιέρου) και υποκριτικής (Γιώργου Αρμένη). Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε παραστάσεις χορού και θεάτρου (Jesus Christ Super Star, Η πεντάμορφη και το τέρας, Αυτή η νύχτα μένει).

 

Τον Ιούνιο του 2018 ολοκληρώνει το πρόγραμμα της κλασικής μεθόδου Pilates mat (Advanced mat teacher) της Power Pilates. Η Δήμητρα συνεχίζει τις σπουδές της πάνω σε εξοπλισμούς και όργανα του Pilates (reformer) υπό την επίβλεψη της Ευγενίας Παπαδοπούλου με σκοπό την συνεχή εξέλιξη της πάνω στο αντικείμενο.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!