Γιάννης Εμμανουηλίδης

giannis-emmanouilidisΟ Γιάννης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1987 και ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ως αθλητής της αγωνιστικής αναρρίχησης με διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Συνέχισε με την ενόργανη γυμναστική μέχρι που ανακάλυψε την αγάπη του για το χορό κι άρχισε να ασχολείται με το Breakdance.

 

Στην ηλικία των 18 αποφάσισε να ασχοληθεί με πιο ακαδημαϊκά στυλ χορού και να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Έχει φοιτήσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στη σχολή Ραλλού Μάνου. Με το πέρας των σπουδών του έζησε και δούλεψε ως χορευτής και χοροδιδάσκαλος στη Βαρκελώνη και το Παρίσι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάστηκε με διάφορες ομάδες σύγχρονου χορού και συνέχισε να διδάσκει σύγχρονο χορό, Breakdance & House dance, στυλ στα οποία εξειδικεύεται.

 

Παράλληλα με το χορό, η αγάπη του για τη γυμναστική τον ώθησε να σπουδάσει personal training στη σχολή Base Training. Είναι διπλωματούχος, αναγνωρισμένος Personal Trainer από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Άσκησης και Υγείας ACSM ( American College of Sports Medicine), καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο TRX,Vipr & Kettlebell.

 

Τέλος, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες μιας πιο ολοκληρωμένης σωματικής εκπαίδευσης, συνέχισε να διευρύνει τις γνώσεις του μελετώντας Pilates υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης δασκάλου Michael King. Είναι πτυχιούχος δάσκαλος στο MK Pilates στο Matwork και στο Pilates equipment.

 

Το ενδιαφέρον του ως εκπαιδευτή είναι να εμφυσήσει την αγάπη για την άσκηση με σεβασμό στο σώμα και στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου και να βοηθήσει στη βελτίωση αυτών των στοιχείων που θα οδηγήσουν σε μια πιο λειτουργική καθημερινότητα.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!