Έγραψαν για μας

Η Γωγώ Δαβανέλου αποφάσισε να γίνει δασκάλα yoga & δημιούργησε ένα μάθημα γυμναστικής για όλα τα σώματα

Παρασκευή, Ιούλιος 22nd, 2022

Η Γωγώ Δαβανέλου δεν αγαπάει το γυμναστήριο, όμως αγαπάει τη yoga. Πριν από τρία χρόνια αποφάσισε να βάλει στην άκρη τους ενδοιασμούς της και να γίνει δασκάλα της yoga.
Το μάθημα yoga που διδάσκει είναι για όλα τα σώματα. Όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή «Ελένη», η πηγή εμπνευσή της ήταν άνθρωποι που «δεν χωρούν» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Εκείνο που την επηρεάζει είναι η σύγκριση με τα γυμνασμένα και αδύνατα σώματα που βλέπει κανείς στα γυμναστήρια και στα social media.

«Στο μάθημα μου δεν μασάω τα λόγια μου. Έχω την άνεση να τους πω ότι δεν χωρούν, επειδή η κοιλιά τους είναι χοντρή. Όχι υβριστικά, και η δική μου κοιλιά είναι χοντρή. Θα πάρω ένα τουβλάκι να κάτσω πιο πάνω. Αυτό κινητοποίησε πολλούς να έρθουν κι ελπίζω να κινητοποιήσει κι άλλους», είπε.

Μαθήτριά της χαρακτήρισε τη Γωγώ θαραλλέα και την συγχαίρει που δημιούργησε ένα μάθημα για όλους τους ανθρώπους και όλα τα σώματα.

Όπως παραδέχτηκε η Γωγώ Δαβανέλου, έχει παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι ξαφνιάζονται όταν τους λέει ότι είναι δασκάλα yoga.

«Δεν ανήκω στους ανθρώπους που δεν επηρεάζονται από το βάρος τους. Η yoga μου διδάσκει να συγκρίνομαι λιγότερο με άλλους. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πηγαίνουν στην παραλία, για να μην τους δουν με μαγιό», είπε και πρόσθεσε ότι η yoga δεν είναι αυτό που βλέπουμε στο Instagram.

[MEGA]

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!