Λεμφική μάλαξη

Η λεμφική μάλαξη είναι ένα άριστο αποτοξινωτικό μέσο για το σώμα, καθώς κινεί το διάμεσο υγρό του κυτταρικού περιβάλλοντος και βοηθάει στον καθαρισμό του λεμφικού συστήματος. Οι βασικές λειτουργίες του λεμφικού συστήματος είναι η αποχετευτική λειτουργία, η ομοιοστατική λειτουργία, η άμυνα από εξωγενείς παράγοντες, αλλά και η θρέψη ολόκληρου του σώματος.
 
Μέσα από τη λεμφική παροχέτευση αυξάνουμε τη ροή της λέμφου και την αποβολή τοξινών, την αναζωογόνηση των ιστών, την ορθή λειτουργία των συστημάτων, την άμυνα του οργανισμού, αλλά και τη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Σε συνδυασμό με την αρωματοθεραπεία μπορούμε πάντα να πετύχουμε την καλύτερη λειτουργία των οργάνων που έχουν έλλειψη ενέργειας ή να εστιάσουμε στη βελτίωση του δέρματος.
 
Στην Ελλάδα, η λεμφική παροχέτευση είναι συνδυασμένη με την καλλωπιστική μάλαξη, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη λειτουργεί συμπληρωματικά σε θεραπείες ασθενών με καρκίνο. Η λεμφική μάλαξη είναι απολύτως ασφαλής στην εγκυμοσύνη μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα, καθώς αποσυμφορίζει από την κατακράτηση υγρών και τη δυσφορία. Επίσης, χάρη στους ήπιους χειρισμούς, χαλαρώνουμε το νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα ποιοτικότερο ύπνο αλλά και την μέγιστη τόνωση του ανοσοποιητικού.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!