Μαριάννα Φασόη

Η Μαριάννα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Έχει σπουδάσει Υποκριτική στο Napier University του Εδιμβούργου και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Από πολύ μικρή ηλικία αφιέρωσε ώρες εξάσκησης και εκπαίδευσης στον κλασσικό και το σύγχρονο χορό, αλλά και στο θέατρο και την υποκριτική. Μέχρι σήμερα ασχολείται με το σωματικό θέατρο και το performance.

 

Η ενασχόλησή της με την Yoga προέκυψε ως μια φυσική συνέπεια και ανάγκη να αναζητήσει και να μελετήσει σε βάθος τις δυνατότητες του νου και του σώματος. Το 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση 200 ωρών στην Hatha & Vinyasa Yoga με τον Ευάγγελο Αποστολόπουλο και την Jonni-Lyn Friel. Το 2017 εκπαιδεύτηκε στην Yin Yoga από την Tymi Howard και στην Accessible Yoga (Προσβάσιμη Yoga) απο τον Jivana Hayman. Παράλληλα εκπαιδεύεται και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και workshops που αφορούν τη Yoga.

 

Ο χαρακτήρας των μαθημάτων της Μαριάννας βασίζεται στις παραδοσιακές αρχές της Yoga, αλλά ταυτόχρονα δανείζεται κάποια στοιχεία από άλλες μεθόδους κίνησης και έκφρασης κι από διάφορες μορφές τέχνης. Πιστεύει στην ασφαλή καθοδήγηση και εκμάθηση των asanas μέσα από την μελέτη της ευθυγράμμισης και την ανατομίας. Το στοιχείο αυτό επιτρέπει στους μαθητές να βιώνουν την θεραπευτική λειτουργία της Yoga ενώ ταυτόχρονα αποκτούν συνείδηση για το πώς λειτουργεί το σώμα τους και εξελίσσονται σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, το πάθος της είναι η  μουσική και αγαπά να  επιλέγει προσεκτικά εκείνη που ταιριάζει με το ρυθμό, το ύφος και τη διάθεση του κάθε μαθήματος. Στόχος της είναι να προσφέρει μια ευχάριστη, ολοκληρωμένη εμπειρία κατά την οποία οι μαθητές θα μπορέσουν να ανακαλύψουν μόνοι τους τις δυνατότητες και την μοναδικότητά τους, μέσα και έξω από την αίθουσα.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!