Μαριάννα Τρέσσου

Η Μαριάννα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή και στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Παράλληλα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο.

 

Ήρθε σε επαφή με τη yoga το 2012 και μια αλληλουχία γεγονότων την οδήγησε προς τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και τη μάλαξη. Έχει παρακολουθήσει πολλαπλά retreats και σεμινάρια αυτογνωσίας με πιο πρόσφατα το ‘Mindful Roots-Yoga Ethics’ με την Σοφία Φώσκολου, ‘Intro Biomatic Anatomy’ με την Αποστολία Παπαδαμάκη, ενώ συμμετείχε σε ένα σημαντικό εξελικτικά ταξίδι στην Κεράλα της Ινδίας στα πλαίσια yoga retreat με την Μαρία Παπαδοπούλου και τον Ευάγγελο Αποστολόπουλο.

 

Έχει τον 2ο βαθμό στο Reiki του παραδοσιακού συστήματος Usui, είναι πιστοποιημένη Theta Healer από το ίδρυμα Think (Basic Theta Healing, Advanced Theta Healing, Manifesting and Abundance) κι εφαρμόζει την Ταϊλανδέζικη μάλαξη που διδάχτηκε αρχικά από την Ασπασία Ραρρή μέσω της ΜΚΟ «Νέα Γουινέα» κι έπειτα από την Νεκταρία Καπούλα (Nektar Yoga and Massage) και την Ρούλα Παπαθανασίου (Human Stasis).

 

Έχει εργαστεί ως θεραπεύτρια στο Polis Hammam, σε yoga trainings και σε luxury yachts. Στο παρόν, οδηγούμενη από την αγάπη της για τη μουσική και τη θεραπευτική δύναμη του ήχου, διευρύνει τις σπουδές της πάνω στη Nada Yoga με το 28h training με την Μαρία Παπαδοπούλου.

 

Έχει διαμορφώσει ένα προσωπικό σύστημα όπου συνδυάζει το deep tissue massage, τεχνικές Ταϊλανδέζικης μάλαξης και διαλογισμό. Βασικές της αρχές ο σεβασμός στη μοναδικότητα του σώματος, στην ελεύθερη βούληση της ύπαρξης και η βαθιά πίστη στη δύναμη που κρύβει ο καθένας στην ολότητά του. Βιώνει τη θεραπευτική διαδικασία ως ένα κανάλι με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του συστήματος αυτοΐασης του δέκτη και την επαφή με την εσωτερική του φωνή.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!