Μαριάννα Τρέσσου

Η Μαριάννα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Ενώ φοιτούσε στη Φιλοσοφική, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο και ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο.

 

Το φθινόπωρο του 2012 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη Yoga και το Reiki. Την ενθουσίασε η θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος και οι απεριόριστες δυνατότητες του σώματος κι έτσι την ίδια κιόλας χρονιά ασχολήθηκε με τη μάλαξη. Ακολούθησαν πολλαπλές συμμετοχές σε σεμινάρια και yoga retreats και αυτογνωσίας, καθώς κι ένα ταξίδι-σταθμός στην Ινδία με τη Μαρία Παπαδοπούλου και τον Ευάγγελο Αποστολόπουλο. Τον τελευταίο χρόνο γνώρισε την ενεργειακή μέθοδο θεραπείας theta healing.

 

Πρόθεση της Μαριάννας είναι πάντα η πορεία και η εξέλιξη μέσα από την παρατήρηση και την αυτογνωσία για το ανώτερο καλό. Πάντα με επίγνωση, πάντα σε επαφή με το όλον. Έχει εκπαιδευτεί και δίνει συνεδρίες Reiki (1ο και 2ο βαθμό του παραδοσιακού συστήματος Usui), theta healing (Basic & Advanced level, Manifesting and Abundance, πιστοποιημένα από το Διεθνές Ίδρυμα THINK), Thai massage (28h στην ΜΚΟ ‘Νέα Γουινέα’, 14h στο ‘Human Stasis’, 40h στο ‘Nektar Yoga & Massage’) και μασάζ με λάδι μέσα από διαλογισμό και πλήρη σεβασμό κι ευγνωμοσύνη στο σώμα που βρίσκεται δίπλα της.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!