Μαριάνθη Αχλιόπτα

Η Μαριάνθη σπούδασε Marketing & Communication στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και εργάστηκε για επτά χρόνια στον χώρο των Τηλεοπτικών Μέσων. Το 2001 έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την πρακτική της Hatha Yoga. Με την προτροπή του τότε δασκάλου της, Μιχάλη Φιλίνη, το 2005 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Λονδίνο ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί την πρώτη εκπαίδευση δασκάλων Yoga σε ιδιωτική σχολή. Το 2010 αναζητώντας μια πιο ισορροπημένη στάση ζωής εγκαταλείπει το έως τότε αντικείμενο εργασίας της και παρακολουθεί την εκπαίδευση Δασκάλων Yogaworks. Από τότε δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο αντικείμενο που σέβεται και αγαπά: τη διδασκαλία της Yoga.

 

Το 2012, η Μαριάνθη ολοκλήρωσε την πρώτη εκπαίδευση Αerial Yoga που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, καθώς και το 300H Yoga Teacher training (Hatha, Vinyasa and Gentle Yoga) στο Swaha Yoga Center. Λίγους μήνες αργότερα έγινε μέλος του δυναμικού της σχολής και εργάστηκε εκεί για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Οι πρακτικές της, οι οποίες έχουν δυναμικό χαρακτήρα, συνδυάζουν τη διαρκή επίγνωση της αναπνοής με την ευθυγραμμισμένη εκτέλεση των asanas, έχοντας ως πρόθεση να αποκαλύψουν τις απεριόριστες σωματικές και ψυχικές δυνατότητες των μαθητών της. Παράλληλα, η ίδια εμβαθύνει την πρακτική της παρακολουθώντας σεμινάρια Yoga στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εξαιρετικούς δασκάλους όπως: David Swenson, Todd Tesen, Rima Rani Rabbath, Eddie Stern, Patrick Broome, Swami Nirvikalpananda, Ty Landrum, Meghan Curry.

 

Αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη που κάνει την καλύτερη «δουλειά» του κόσμου!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!