Βάσω Βασιλείου

Η Βάσω γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Στα 22 της αποφασίζει πως θέλει να γίνει χορεύτρια και χωρίς προηγούμενη χορευτική εμπειρία προετοιμάζεται και επιτυγχάνει στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού. Σπουδάζει κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή χορού Ακτίνα, απ’ όπου αποφοιτά το 2017.

 

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, αλλά και μετέπειτα, παρακολουθεί πολυάριθμα σεμινάρια με εγκεκριμένους δασκάλους όπως των Βίκυ Παναγιωτάκη (Alexander technique), Judith Sanshez Ruiz (Trisha Brown dance company), Inma Rubio Tomas (Forshyth technique), κ.α.

 

Λόγω τραυματισμών, παρακολουθεί μαθήματα Pilates και Barre à Terre ανακαλύπτοντας στις τεχνικές αυτές ένα εξαιρετικό εργαλείο για σωματική ενδυνάμωση, ευλυγισία και αποκατάσταση. Το 2019 αποκτά την πιστοποίησή της στο παραδοσιακό Pilates και στην Pre-Pilates τεχνική του Alan Herman μέσω της σχολής Studio One.

 

Παραδίδει μαθήματα σύγχρονου χορού, Pilates, Barre à Terre, καθώς και μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης και μουσικοκινητικής αγωγής σε παιδιά. Παράλληλα, φοιτά στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!