Έγραψαν για μας

Για πρώτη φορά γιόγκα! Και μάλιστα σε σπίτι…

Παρασκευή, Νοέμβριος 10th, 2017

Η μαγεία της γιόγκα που θα σε συνεπάρει από το 1ο μάθημα…

Σπίτι: Κτίριο που χρησιμοποιείται για τη στέγαση των ανθρώπων. Συνήθως έχει τοίχους και οροφή για να προστατεύει τον εσωτερικό του χώρο από τη βροχή, τον άνεμο, τη ζέστη και το κρύο. Επίσης, ο χώρος εκείνος που κάνει τον καθένα να αισθάνεται ηρεμία και ζεστασιά, να νιώθει ευπρόσδεκτος κι αγαπητός.

Yoga: Η Γιόγκα είναι μία φυσικήνοητική και ψυχική πρακτική ή μαθητεία που προέρχεται από την Ινδία. Οι γνωστότερες μορφές της στον δυτικό πολιτισμό είναι η Χάθα γιόγκα και η Ράτζα γιόγκα.

Spiti Yoga: Ένας χώρος σωματικής άσκησης κι έκφρασης που φιλοξενεί μαθήματα Yoga, Thai chi και Χορού. Τόπος συνάντησης κι αφορμή να γνωριστούν, να γυμναστούν και να διασκεδάσουν παρέα άτομα με κοινό ενδιαφέρον τη Γιόγκα -και όχι μόνο.

Εμείς βρεθήκαμε στο Spiti Yoga του Γιώργου Ανδρουλάκη και μιλήσαμε μαζί του για το τι προσφέρει η yoga αλλά και το γιατί έχει γίνει… μόδα! Αλλά αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητα άσχημο…

[RISE TV 15.10.2015 / Συνέντευξη Σοφία-Θεοδώρα Γιλτίζη/ Φωτογραφίες Φάνης Παυλόπουλος http://rise.gr/rise-tv/gia-proti-fora-giogka-kai-malista-se-spiti/]

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!