Μελλοντικά

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, εξερευνούμε βασικές κινητικές δυνατότητες των μυών και των αρθρώσεών μας, καθώς και διάφορους τρόπους επαφής και διάδρασης δυο σωμάτων. Δανειζόμενοι στοιχεία από τεχνικές του σύγχρονου χορού, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές και τρόπους αλληλεπίδρασης μέσω τεχνικών πίεσης των μυών (με πέλματα, παλάμες, δάχτυλα, κλπ.) και κίνησης των αρθρώσεων.

 

Στο δεύτερο μέρος, δημιουργούνται ζευγάρια και προσφέρει ο ένας στον άλλο μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αυτή περιλαμβάνει τεχνικές παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ σε διάφορες θέσεις (πρηνής, ύπτια, πλάγια και καθιστή θέση).

 

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία σε κανενός είδους μασάζ.

 

* Το σεμινάριο Thai massage for dummies ξανά κοντά σας από τη νέα σεζόν. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Το διήμερο training Aerial Yoga προχωρημένου επιπέδου απευθύνεται αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δασκάλους Aerial Yoga. Το training είναι μέρος της δια βίου εκπαίδευσης σύμφωνα με τη Yoga Alliance International (YAI).

 

Κατανοώντας τα «Γιατί» και τα «Πώς», οι συμμετέχοντες μπαίνουν σε πιο βαθιά νερά της Aerial Yoga και των εναέριων ακροβατικών. Κατά τη διάρκεια αυτών των δυο εντατικών ημερών, λαμβάνουν τα εργαλεία για να σχεδιάζουν, να παρουσιάζουν και να καθοδηγούν ασφαλείς τάξεις aerial yoga μέσου και προχωρημένου επιπέδου.

 

ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
• Μεθοδολογία διδασκαλίας
• Πώς στήνω μια σειρά εναέριας asana
• Δημιουργικοί εναέριοι Χαιρετισμοί στον Ήλιο
• Πώς διδάσκω τμηματικά προχωρημένες θέσεις και ακροβατικές σειρές
• Εναέριες ακροβατικές σειρές, flips και spins
• Οι τεχνικές του καλού spotter
•  Καθοδήγηση και ενθάρρυνση κριτικής μέσα στην τάξη

 

Εκτός από την πιστοποίηση, οι συμμετέχοντες θα λάβουν και videos με τις σειρές και τα ακροβατικά που θα διδαχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

 

* Το AeriaLife Level Up training αφορά αποκλειστικά πιστοποιημένους δασκάλους Aerial yoga.

 

* Το εκπαιδευτικό AeriaLife Level Up training θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Νοεμβρίου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Τέσσερις ημέρες γεμάτες Lunar yoga, θεραπευτικό πέταγμα, Thai massage και μπόλικη αγάπη, στην Αθήνα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων!

 

Το θεραπευτικό κομμάτι της Acro Yoga, γνωστό και ως Lunar, επικεντρώνεται στις θεραπευτικές, χαλαρωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του ταϊλανδέζικου μασάζ και του θεραπευτικού πετάγματος (therapeutic flying). Η σειρά Lunar Asana διδάσκει βασικές μηχανικές του σώματος, επικεντρώνεται στην καλλιέργεια της αγάπης και φροντίδας για τον εαυτό μας και μας προετοιμάζει για την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Οι τεχνικές της διδάσκονται στο πάτωμα και στη συνέχεια εφαρμόζονται στον αέρα (θεραπευτικό πέταγμα), χρησιμοποιώντας το στοιχείο της βαρύτητας για ενίσχυση της θεραπευτικής ροής της prana (ζωτική δύναμη). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα δουλεύουμε συχνά σε ομάδες των τριών για ασφάλεια και υποστήριξη, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν ως βάση και ως flyer, να θεραπευτούν και να θεραπεύσουν.

 

Το Immersion προσφέρει πολύτιμα εργαλεία για δασκάλους yoga, αλλά και θεραπευτές που χρησιμοποιούν το μασάζ και τις ενεργειακές θεραπείες, οι οποίοι επιθυμούν να προσθέσουν μια νέα διάσταση θεραπευτικού αγγίγματος για τους μαθητές ή τους πελάτες τους.

 

ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
– Σειρά lunar asana
– Ταϊλανδέζικο μασάζ σε ύπτια, εμπρόσθια, πλάγια και καθιστή θέση
– Forward, Backward & High flying whale
– Σειρά θεραπευτικού πετάγματος

 

* Το Athens AcroYoga Lunar immersion θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

** Το συγκεκριμένο training καλύπτει ένα από προαπαιτούμενα για το training δασκάλων AcroYoga

 

* Το Athens AcroYoga Lunar immersion θα πραγματοποιηθεί στις 14-17 Δεκεμβρίου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!