Μελλοντικά

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν την πνευματική τους αναζήτηση επειδή αισθάνονται πόνο. Και ο πόνος, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται σε δυο βασικές περιοχές: τη λεκάνη και τις ωμοπλάτες.

 

Το Ταϊλανδικό μασάζ και η γιόγκα μοιράζονται πολύ περισσότερα από τη γενέτειρά τους στη Βορειοανατολική Ινδία. Και τα δύο προσεγγίζουν το σώμα με στόχο να αποδεσμεύσουν την ένταση. Έπειτα, και με τη βοήθεια της αναπνοής, το μυαλό μπορεί να μειώσει ταχύτητα παρέχοντας χαλάρωση και ηρεμία. Τέλος, υπάρχει μια αίσθηση βαθιάς γαλήνης και σαφήνειας που μας επιτρέπει να ανοίγουμε το παράθυρο στα πνευματικά μας μονοπάτια.

 

Με αναλυτική επεξήγηση ανατομίας και φυσιολογίας, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις ανάγκες του σώματος και την τάση του για προσαρμογή. Προσφέροντας ένα ζεστό, ακριβές και παρόν άγγιγμα, μπορούμε να  καθοδηγήσουμε τον ασθενή μας προς την αυτοΐαση.

 

Σε ποιον απευθύνεται:

Σε λάτρεις του thai massage, δασκάλους και μαθητές Yoga, θεραπευτές, κοινούς θνητούς που πονάνε πού και πού ή και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να περάσει ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο γεμάτο θεωρητική γνώση και βιωματική εμπειρία.

 

Το εργαστήρι Where Thai Massage meets Yoga θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2017.

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, εξερευνούμε βασικές κινητικές δυνατότητες των μυών και των αρθρώσεών μας, καθώς και διάφορους τρόπους επαφής και διάδρασης δυο σωμάτων. Δανειζόμενοι στοιχεία από τεχνικές του σύγχρονου χορού, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές και τρόπους αλληλεπίδρασης μέσω τεχνικών πίεσης των μυών (με πέλματα, παλάμες, δάχτυλα, κλπ.) και κίνησης των αρθρώσεων.

 

Στο δεύτερο μέρος, δημιουργούνται ζευγάρια και προσφέρει ο ένας στον άλλο μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αυτή περιλαμβάνει τεχνικές παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ σε διάφορες θέσεις (πρηνής, ύπτια, πλάγια και καθιστή θέση).

 

* Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο Thai ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος μασάζ.


Το σεμινάριο Thai massage for dummies – Winter is here θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2017
.

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Πέντε ημέρες γεμάτες Lunar yoga, θεραπευτικό πέταγμα, Thai massage και μπόλικη αγάπη, στην Αθήνα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων!

 

Το θεραπευτικό κομμάτι της Acro Yoga, γνωστό και ως Lunar, επικεντρώνεται στις θεραπευτικές, χαλαρωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του ταϊλανδέζικου μασάζ και του θεραπευτικού πετάγματος (therapeutic flying). Η σειρά Lunar Asana διδάσκει βασικές μηχανικές του σώματος, επικεντρώνεται στην καλλιέργεια της αγάπης και φροντίδας για τον εαυτό μας και μας προετοιμάζει για την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Οι τεχνικές της διδάσκονται στο πάτωμα και στη συνέχεια εφαρμόζονται στον αέρα (θεραπευτικό πέταγμα), χρησιμοποιώντας το στοιχείο της βαρύτητας για ενίσχυση της θεραπευτικής ροής της prana (ζωτική δύναμη). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα δουλεύουμε συχνά σε ομάδες των τριών για ασφάλεια και υποστήριξη, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν ως βάση και ως flyer, να θεραπευτούν και να θεραπεύσουν.

 

Το Immersion προσφέρει πολύτιμα εργαλεία για δασκάλους yoga, αλλά και θεραπευτές που χρησιμοποιούν το μασάζ και τις ενεργειακές θεραπείες, οι οποίοι επιθυμούν να προσθέσουν μια νέα διάσταση θεραπευτικού αγγίγματος για τους μαθητές ή τους πελάτες τους.

 

ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
– Σειρά lunar asana
– Ταϊλανδέζικο μασάζ σε ύπτια, εμπρόσθια, πλάγια και καθιστή θέση
– Forward, Backward & High flying whale
– Σειρά θεραπευτικού πετάγματος

 

* Το Athens AcroYoga Lunar immersion θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

** Το συγκεκριμένο training καλύπτει ένα από προαπαιτούμενα για το training δασκάλων AcroYoga.

 

Το Athens AcroYoga Lunar immersion θα πραγματοποιηθεί στις 13-17 Δεκεμβρίου 2017.

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!