Μελλοντικά

Το θεραπευτικό κομμάτι της Acro Yoga, γνωστό και ως Lunar, επικεντρώνεται στις θεραπευτικές, χαλαρωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της Yoga, του ταϊλανδέζικου μασάζ και του θεραπευτικού πετάγματος (therapeutic flying). Η σειρά Lunar Asana διδάσκει βασικές μηχανικές του σώματος και μας προετοιμάζει για την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Οι τεχνικές της διδάσκονται στο πάτωμα και στη συνέχεια εφαρμόζονται στον αέρα (θεραπευτικό πέταγμα), χρησιμοποιώντας το στοιχείο της βαρύτητας για ενίσχυση της θεραπευτικής ροής της prana (ζωτική δύναμη). Πιο συγκεκριμένα για το θεραπευτικό πέταγμα : επί της ουσίας πρόκειται για μασάζ στον αέρα (πιέσεις-διατάσεις-στρέψεις), όπου η βάση υποστηρίζει τον flyer με τα πόδια ενώ εκείνος είναι τελείως αφημένος στη βαρύτητα που δρα θεραπευτικά.

 

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, θα ξυπνήσουμε και ενεργοποιήσουμε το σώμα με την πρακτική της Lunar asana και στη συνέχεια θα δουλέψουμε σε ομάδες των τριών για ασφάλεια και υποστήριξη, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν ως βάση και ως flyer, να θεραπευτούν και να θεραπεύσουν. Στο δεύτερο μέρος, θα δημιουργηθούν ζευγάρια και, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ, θα προσφέρει ο ένας στον άλλο θεραπεία.

 

Το Therapeutics & Thai Yoga massage θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στο Thai massage. Βασικές τεχνικές μάλαξης για την ευεξία του σώματος, την αντιμετώπιση του άγχους και την εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας.

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η αυτομόρφωση γύρω από εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης της υγείας στη καθημερινότητα. Η δομή και ο χαρακτήρας του σεμιναρίου είναι ένας δρόμος προς την επικοινωνία που χάνεται μεταξύ των ανθρώπων στα αστικά κέντρα λόγω του τρόπου ζωής και η επαφή με την αρχαιότερη μέθοδο φροντίδας, που είναι το μασάζ. Όλοι έχουμε μέσα μας θεμελιακούς δεσμούς με την έκφραση συναισθημάτων μέσω της αφής. Αυτή είναι μία προσπάθεια να το αναβιώσουμε.

 

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, άτομα που έχουν επαφή με συστήματα σωματικής και πνευματικής εκγύμνασης (όπως είναι η Yoga), αλλά και σε όποιον αναζητά την αυτονομία γύρω από ζητήματα υγείας και ευεξίας. Αποσκοπεί στη διεύρυνση των γενικών μας γνώσεων γύρω από εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης ζητημάτων υγείας που μας απασχολούν καθημερινά. Είναι ιδανικό για να αποκτήσει κανείς μια πρώτη επαφή με αυτό το είδος θεραπείας. Ωστόσο, για να θέσει κάποιος επαγγελματικές βάσεις χρειάζεται αφοσίωση στην πρακτική αυτή και συνεχή ενασχόληση μαζί της.

 

* Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Το Thai Yoga massage training θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 10-11/3 & 31/3-1/4 + 21-22/4 2018. Διάρκεια: 30 ώρες υποχρεωτικής παρακολούθησης + 8 ώρες προαιρετικής πρακτικής εξάσκησης. 

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!