Μελλοντικά

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, εξερευνούμε βασικές κινητικές δυνατότητες των μυών και των αρθρώσεών μας, καθώς και διάφορους τρόπους επαφής και διάδρασης δυο σωμάτων. Δανειζόμενοι στοιχεία από τεχνικές του σύγχρονου χορού, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές και τρόπους αλληλεπίδρασης μέσω τεχνικών πίεσης των μυών (με πέλματα, παλάμες, δάχτυλα, κλπ.) και κίνησης των αρθρώσεων.

 

Στο δεύτερο μέρος, δημιουργούνται ζευγάρια και προσφέρει ο ένας στον άλλο μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αυτή περιλαμβάνει τεχνικές παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ σε διάφορες θέσεις (πρηνής, ύπτια, πλάγια και καθιστή θέση).

* Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτείται καμία εμπειρία σε κάποιο είδος μασάζ.

 

Το σεμινάριο Thai massage for dummies θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/5/2018, 17.00-22.00.

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Σεμινάριο Aerial yoga σε ζευγάρια, καθοδηγούμενο από τον Γιώργο Ανδρουλάκη και την Ευαγγελία Μόσιου. Ελάτε να πετάξετε μαζί μας, να πειραματιστείτε και να πάρετε ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσετε την κούνια για να παίξετε σε ζευγάρια!

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές Aerial Yoga με κάποια εμπειρία στις βασικές θέσεις, σε δασκάλους Aerial Yoga που θέλουν να εμπνευστούν και να εισάγουν το partnering στα μαθήματα τους, αλλά και σε όσους αρέσει να είναι ανάποδα με παρέα!

 

Πρόγραμμα:
– Partner warm-up
– Partner acrobatics & aerial dance
– Stretching and Thai massage

 

* Δεν χρειάζεται να φέρετε κάποιον μαζί σας, τα ζευγάρια δημιουργούνται εδώ!

 

Το σεμινάριο Partner aerial yoga θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/6/2018, 16.00-19.00.  

 

Σας γεννήθηκαν απορίες; Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ρωτήστε μας!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!