Μελλοντικά

Τα αιθέρια έλαια στην ζωή μας – από την ομορφιά μέχρι την κουζίνα μας!

 

Μια εισαγωγή στην τέχνη της αρωματοθεραπείας με πρακτικές συμβουλές και συνταγές για την ένταξη των αιθέριων ελαίων στην καθημερινότητά μας, με σκοπό να την καλυτερεύσουν και, φυσικά, να την αρωματίσουν.

 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει παρασκευή κρέμας και/ή ελαίου μασάζ κατάλληλο για τον καθένα ξεχωριστά.

 

Τα υλικά παρέχονται από το Spiti. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων.

 

* Το σεμινάριο Τα αιθέρια έλαια στην καθημερινότητά μας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Στροβιλιστική ολονυχτία το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου μέχρι το ξημέρωμα της 26ης. Ξεκινάμε την Παρασκευή στις 23.00 και ολοκληρώνουμε το πρωί του Σαββάτου.

 

Σ’ αυτή τη συνάντηση στροβιλισμού θα εξερευνήσουμε τι συμβαίνει στο νου, το σώμα και το πνεύμα μας όταν προκαλούμε τα όρια του ύπνου, αλλά και το τι συμβαίνει όταν πλησιάζουν τα όρια της τρέχουσας και της ονειρικής συνείδησης.

 

Όπως πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα για κάποιον που δεν έχει ξαναστροβιλιστεί να συμμετάσχει. Όποιος θέλει μπορεί να έχει μαζί υπνόσακο για ξεκούραση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με πρωινό στροβιλισμό.

 

*Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων.

 

* Η συνάντηση Μην κοιμηθείς! θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, εξερευνούμε βασικές κινητικές δυνατότητες των μυών και των αρθρώσεών μας, καθώς και διάφορους τρόπους επαφής και διάδρασης δυο σωμάτων. Δανειζόμενοι στοιχεία από τεχνικές του σύγχρονου χορού, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές και τρόπους αλληλεπίδρασης μέσω τεχνικών πίεσης των μυών (με πέλματα, παλάμες, δάχτυλα, κλπ.) και κίνησης των αρθρώσεων.

 

Στο δεύτερο μέρος, δημιουργούνται ζευγάρια και προσφέρει ο ένας στον άλλο μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αυτή περιλαμβάνει τεχνικές παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ σε διάφορες θέσεις (πρηνής, ύπτια, πλάγια και καθιστή θέση).

 

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία σε κανενός είδους μασάζ.

 

* Το σεμινάριο Thai massage for dummies θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Thai yoga massage 60 ωρών, χωρισμένο σε τέσσερα Σαββατοκύριακα.

 

Στα δυο πρώτα (30 ώρες) δεν απαιτείται καμία γνώση σχετική με Thai ή κάποιου άλλου είδους μασάζ. Διδάσκονται βασικές τεχνικές μάλαξης για την ευεξία του σώματος, την αντιμετώπιση του άγχους και την εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας. Επιπλέον γίνεται εισαγωγή σε thai oil massage, σε osteo-thai massage, καθώς και στις ενεργειακές γραμμές του σώματος.

Στα δυο επόμενα σαββατοκύριακα (30 ώρες) μπαίνουμε σε πιο εξελιγμένες τεχνικές thai massage, σε πιο βαθιές θέσεις και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην πρακτική του. Για την παρακολούθηση του δεύτερου αυτού μέρους, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη παρακολούθηση του πρώτου μέρους.

 

Το εκπαιδευτικό αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, άτομα που έχουν επαφή με συστήματα σωματικής και πνευματικής εκγύμνασης (όπως είναι η Yoga), αλλά και σε όποιον αναζητά την αυτονομία γύρω από ζητήματα υγείας και ευεξίας. Αποσκοπεί στη διεύρυνση των γενικών μας γνώσεων γύρω από εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης ζητημάτων υγείας που μας απασχολούν καθημερινά. Είναι ιδανικό για να αποκτήσει κανείς μια πρώτη επαφή με αυτό το είδος θεραπείας.

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν δυο πλήρως ενημερωμένα και λεπτομερή manuals.

Για τις 30 πρώτες ώρες, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Μετά από παρακολούθηση και των 60 ωρών θα δοθεί η Πιστοποίηση ITM Level 1. 

 

* Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τα σαββατοκύριακα 23-24/2 + 9-10/3 & 30-31/3 + 13-14/4 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!