Μελλοντικά

Το αγαπήσατε και μας ρωτάτε για τα επόμενα: Μάθημα Βελονάκι! Πλέκουμε μια τσάντα-δίχτυ γαλλικού τύπου που σηκώνει βάρη, αγαπάει το περιβάλλον και χωράει παντού. Για να τελειώνεις με εκείνη την άβολη στιγμή στο ταμείο που σε ρωτάνε αν θα χρεωθείς νάιλον σακούλα. Το μόνο ερώτημα είναι: χρωματιστή ή λευκή κλασσική;

 

* Το μάθημα Βελονάκι θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Πώς μπορώ να βελτιώσω την πρακτική μου στη γιόγκα χρησιμοποιώντας έναν παιχνιδιάρικο και ασφαλή τρόπο για να κατανοήσω και να νιώσω τα όριά μου και το τι σημαίνει κινούμαι άνετα και χωρίς τραυματισμούς; Ποια εργαλεία μπορούν να μου δώσουν βιωματικά καλύτερη κατανόηση της ενέργειας, της προσπάθειας και της χρήσης του σώματός μου και του ίδιου του εαυτού μου ώστε να ασκούμαι με ασφάλεια, με χαρά και πληρότητας; Για να βελτιώνω διαρκώς την κίνηση και τη λειτουργικότητά μου;

 

Ένα σεμινάριο με υλικό από τη Μέθοδο Feldenkrais που «ταιριάζει» με την πρακτική της γιόγκα μας βοηθά να αποκτήσουμε καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη άνεση στις asanas. Μέσω του σεμιναρίου θέτουμε ερωτήματα και προκλήσεις και καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε ένα παιχνίδι σχετικό με την αντίληψη του σώματός μας. Παρατηρώντας και εξερευνώντας βασικές κινήσεις στροφικότητας και έκτασης του κορμού, μαθαίνουμε να κινούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, εύρος και ευχαρίστηση, να χρησιμοποιούμε καλύτερα την αναπνοή μας και να βελτιώσουμε σημαντικά την απόδοσή μας.

 

Η Μέθοδος Feldenkrais, πολύ συμβατή με την πρακτική της γιόγκα σε κάποια επίπεδα και αρκετά διαφορετική σε άλλα, μπορεί να ανοίξει λίγο έως πολύ τους ορίζοντες σχετικά με την άσκηση και την επίγνωση. Πρόκειται για ένα εργαλείο και όχι μια ανταγωνιστική πρακτική, είναι συμπληρωματική και ανοιχτή, αλλά απόλυτα δομημένη.

 

* Το σεμινάριο Feldenkrais Method – Improving Yoga Practice θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Το συγκεκριμένο διήμερο σεμινάριο είναι το τελευταίο μιας σειράς σεμιναρίων στροβιλισμού που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο στο Spiti Yoga.

 

Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να ανακεφαλαιώσουμε, να μιλήσουμε για όλα όσα συναντούμε στον στροβιλισμό αλλά και να εμβαθύνουμε στην πρακτική μας.

 

* Το σεμινάριο Whirling with the heart θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, εξερευνούμε βασικές κινητικές δυνατότητες των μυών και των αρθρώσεών μας, καθώς και διάφορους τρόπους επαφής και διάδρασης δυο σωμάτων. Δανειζόμενοι στοιχεία από τεχνικές του σύγχρονου χορού, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές και τρόπους αλληλεπίδρασης μέσω τεχνικών πίεσης των μυών (με πέλματα, παλάμες, δάχτυλα, κλπ.) και κίνησης των αρθρώσεων.

 

Στο δεύτερο μέρος, δημιουργούνται ζευγάρια και προσφέρει ο ένας στον άλλο μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αυτή περιλαμβάνει τεχνικές παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ σε διάφορες θέσεις (πρηνής, ύπτια, πλάγια και καθιστή θέση).

 

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία σε κανενός είδους μασάζ.

 

* Το σεμινάριοThai massage for dummies – s04e04 θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2019. Για κρατήσεις θέσεων και απορίες, μιλήστε μαζί μας!

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!