Βαγγέλης Βάρης

Ο Βαγγέλης Βάρης γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια ζει στην Εύβοια με την υπέροχη οικογένεια του. Αρχικά εισήχθη στις ανατολίτικες τέχνες μέσω του Tai Chi και της Yoga, τα οποία τον υποστήριξαν στη μετέπειτα γνωριμία/αγάπη του με το Thai Yoga massage.

 

Το 2009 στο Sunshine House, το οποίο έγινε και δεύτερο σπίτι του, επηρεάστηκε κι εμπνεύστηκε έντονα από τον Τάκη (KrishnaTakis), τον πρώτο του δάσκαλο και πλέον μέντορα. Στην πολύχρονη αυτή πορεία, η πρακτική του κι η εμπειρία σχηματίστηκε από διάφορους άλλους δασκάλους, όπως οι David Lutt, Arno L’Hermitte, Rosemary Wallach, Pau Castellsague, Itzhak Helman, Felicity Joy, Gabriele Schüers, με κάποιους από τους οποίους έχει συνυπάρξει ως μαθητής και αργότερα ως βοηθός & θεραπευτής σε δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βιέννη, Ζυρίχη κ.α.) από το 2012.

 

Εκτός από την ομορφιά του Thai Yoga massage, έχει μαγευτεί κι από άλλες τεχνικές όπως το OsteoThai, η Κρανιοΐερή θεραπεία, το Chi Nei Chang (μασάζ κοιλιάς και ζωτικών οργάνων), το massage Lomi-Lomi. Τα τελευταία χρόνια (από το 2016) τον έχει αγγίξει βαθύτατα η επιστημονική προσέγγιση της Οστεοπαθητικής ιατρικής μέσω της 5ετούς εκμάθησης της σχολής SICO (Swiss International College of Osteopathy) στην Ελβετία, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιαίτερο συνδυασμό στις θεραπείες και κατ΄ επέκταση στη διδασκαλία του στα σεμινάρια που πραγματοποιεί έκτοτε.

 

Ο Βαγγέλης αναζητά την θεραπεία μέσω της μάλαξης και των ήχων, εξού και παραδίνεται σε μαθήματα πολυφωνίας, χορών και μουσικής: τιμάει κι αγαπάει το σαντούρι, τα κρουστά και την γκάιντα, και χάνεται μέσα σε παραδοσιακούς ελληνικοανατολίτικους ρυθμούς & μελωδίες.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!