Γιώργος Ανδρουλάκης

giorgos-androulakis

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1986 στην Kρήτη όπου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την κίνηση. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2009). Συνέχισε τις σπουδές του στη σχολή δασκάλων Υoga “Yoga & Budo Center”, υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Προβελέγγιου, από όπου και αποφοίτησε το 2010. Το 2011 φοίτησε στο International Training Massage school (ITM) στην Chiang Mai της Ταϊλάνδης όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα Certified Advanced Practitioner and Teacher (CAPT). Επιπλέον, το 2013 ο Γιώργος παρακολούθησε το πρόγραμμα διδασκαλίας Swaha Aerial Yoga και το 2014 έλαβε την επίσημη πιστοποίησή του σαν δάσκαλος Acro Yoga. Παράλληλα, το 2014 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (Π.Κ.Ι.) και το βελονισμό.

 

Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους χορογράφους. Στη μέχρι τώρα σπουδή του πάνω στην κίνηση και στο σώμα, βασικό άξονα αποτελεί ο άνθρωπος ως μονάδα και ξεχωριστή οντότητα μέσα στο κοινωνικό σύνολο καθώς και οι τρόποι του να σχετίζεται με το περιβάλλον και τον εαυτό του.

 

Ασκείται στη Hatha Yoga και στην Ashtanga Vinyasa Yoga. Διδάσκει σύγχρονο χορό και Hatha από το 2008, καθώς και Aerial και Acro Yoga από το 2013. Επιπλέον, εργάζεται ως θεραπευτής Thai massage από το 2011 μέχρι σήμερα. Τέλος, από το 2015 έχει ανοίξει το Spiti Yoga στο κέντρο της Αθήνας.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!