Γιώργος Ανδρουλάκης

giorgos-androulakis

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1986 στην Kρήτη όπου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την κίνηση. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2009) και της Σχολής Υoga “Yoga & Budo Center” (Ανδρέας Προβελέγγιος, 2010). Το 2011 φοίτησε στο International Training Massage school (ITM) στην Chiang Mai της Ταϊλάνδης όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα Certified Advanced Practitioner and Teacher (CAPT). Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Aerial Yoga (Swaha, 2013) και Acro Yoga (Acro Yoga International, 2014). Τέλος, το 2014 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και το βελονισμό (OM Center, Ilaira Bouratinos). Τα τελευταία χρόνια, έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Medicinal Wheel» του Alberto Villioldo με τις Δέσποινα Μωυσίδου και Άννα Δαμίγου, ασχολείται με παραδοσιακές σαμανικές θεραπείες. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους χορογράφους, δασκάλους και θεραπευτές διαφόρων τομέων και ειδικοτήτων.

 

Οι σπουδές του αφορούν τον άνθρωπο σαν σύνολο (σώμα/ πνεύμα/ νου) ως ανεξάρτητη μονάδα αλλά και ως μέρος κοινωνικών συνόλων/ομάδων. Σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του και βασικό κομμάτι της διδασκαλίας του είναι η εξερεύνηση των τρόπων να επικοινωνεί, να σχετίζεται και να συνυπάρχει αρμονικά με τον εαυτό του και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

 

Το 2015 άνοιξε το Spiti Yoga, όπου διδάσκονται μαθήματα Hatha/Vinyasa/Aerial yoga, Barre-à-terre και Pilates καθώς επίσης φιλοξενούνται σεμινάρια διαφόρων ειδών και ειδικοτήτων. Ζει με 2 σκυλιά και 3 γατιά και προσπαθεί να είναι πάνω από όλα καλός γονιός για αυτά, τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!