Μάριος Σακκέτης

Ο Μάριος Σακκέτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών με εξειδίκευση στη διδασκαλία των θαλάσσιων αθλημάτων. Από μικρός αγαπούσε να δημιουργεί με τα χέρια του, να μεταμορφώνει απλά υλικά σε τέχνη. Μέσα από αυτή τη χειρωνακτική απασχόληση, αλλά και μέσω της γνώσης που είχε για το σώμα, οδηγήθηκε στο μονοπάτι της θεραπείας.

Το 2000 ξεκίνησε τις σπουδές του στην NHS στην Αθήνα. Εκπαιδεύτηκε στην Ολιστική μάλαξη, στο Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ και στη Ρεφλεξολογία, στο Shirodhara και στο Rejuvance. Το 2004 πήγε στην Ταϊλάνδη και σπούδασε ιατρικό παραδοσιακό μασάζ στη Sχολή Wat Pho της Μπανγκόκ. Την ίδια χρονιά συνδέθηκε με την τέχνη του Reiki (1ο επίπεδο) και εκπαιδεύτηκε στη Ειδική αγωγή (στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών), όπου και εργάστηκε αργότερα με αυτιστικά παιδιά (2021-2023) ως γυμναστής, ρεφλεξολόγος και μασέρ.

 

Ο Μάριος συνεχίζει μέχρι σήμερα να διευρύνει τους ορίζοντές του στη θεραπευτική τέχνη, σπουδάζοντας Fascia training and therapy με την οστεοπαθητικό Αθηνά Βιτώρη. Η αγάπη του για το μασάζ και τη φροντίδα των ανθρώπων τον πήγε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Όπως λέει ο ίδιος, «είναι πραγματικά όμορφο να μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς και να πορεύεσαι με αυτό».

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!