Ολιστική θεραπεία με Έλαια

Η Ολιστική θεραπεία με αιθέρια έλαια είναι ένας συνδυασμός Σουηδικού μασάζ με διατατικές τεχνικές, χρήση Gua Sha, μόξας και ρεφλεξολογίας που στόχο έχει την συνολική ανανέωση του σώματος και του πνεύματός μας. Οι μέθοδοι, ήπιες και χαλαρωτικές, βοηθούν σε μία μεγάλη λίστα ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα.

 

Μερικά από τα οφέλη είναι η τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, η ανάπτυξη της ιδιοδεκτικότητας (αύξηση συνείδησης του σώματος στο χώρο), η ανακούφιση από το στρες, η ρύθμιση των φυσιολογικών λειτουργιών του σώματος, η βελτίωση γυναικολογικών ανισορροπιών, η αύξηση ελαστικότητας των ιστών, η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και η ανακούφιση από χρόνιους πονοκεφάλους και αϋπνία.

 

Μέσα από τις θεραπείες μάλαξης μπορούμε να κινήσουμε το νήμα και πολλών συναισθηματικών  ανισορροπιών, βελτιώνοντας τη σωματικότητά μας, τις νεκρές γωνίες της κίνησής μας, και κυρίως την ευαισθησία μας στην επαφή.

 

Η ολιστική θεραπεία απευθύνεται σε όλες και όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάσταση υγείας. Οι αντενδείξεις της είναι ελάχιστες καθώς μπορεί να απομονώσει τεχνικές και να προσαρμοστεί σε μία μοναδική θεραπεία για το κάθε σώμα.

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!