Έγραψαν για μας

Top 8 Yoga Studios στην Αθήνα

Παρασκευή, Νοέμβριος 10th, 2017

Spiti Yoga

Σπίτι: κτίριο που χρησιμοποιείται για τη στέγαση των ανθρώπων. Συνήθως έχει τοίχους και οροφή για να προστατεύει τον εσωτερικό του χώρο από τη βροχή, τον άνεμο, τη ζέστη και το κρύο. Επίσης, ο χώρος εκείνος που κάνει τον καθένα να αισθάνεται ηρεμία και ζεστασιά, να νιώθει ευπρόσδεκτος κι αγαπητός.

Spiti: ένας χώρος σωματικής άσκησης κι έκφρασης που θα φιλοξενεί μαθήματα Yoga, Pilates και Χορού. Ευχή μας, να γίνει τόπος συνάντησης κι αφορμή να γνωριστούμε, να γυμναστούμε και φυσικά να διασκεδάσουμε παρέα.

Κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από την ηλικία του, τις σωματικές του δυνατότητες και το κοινωνικο-πολιτισμικό του υπόβαθρο, μπορεί αν θέλει να βελτιώνει συνεχώς αυτό που είναι και έχει, αφού πρώτα βεβαίως το αποδεχτεί. Τέτοια ταξίδια ελπίζει να στεγάσει το Spiti. Ταξίδια αποδοχής και βελτίωσης. Επιθυμία μας να είμαστε παρόντες σ’ αυτή τη διαδρομή, να μοιραστούμε το δρόμο, να διδάξουμε και να διδαχτούμε.

Δεν είναι μόνο ο τρόπος, άλλωστε, που έχει σημασία. Δεν έχει σημασία αν είναι Yoga, Zumba ή καλλιέργεια ντομάτας, αρκεί ο στόχος να είναι η παρατήρηση, η κατανόηση και η αποδοχή αυτού με το οποίο ο καθένας μας προικίστηκε. Το πιο σημαντικό, πιστεύουμε, είναι ότι θα το κάνουμε παρέα.

Αυτό ήταν και το όνειρό μας ξεκινώντας· γι’ αυτό άλλωστε και το ονομάσαμε Spiti. Θέλουμε κανείς μπαίνοντας εδώ να νιώθει σα να μπαίνει στο σπίτι ενός φίλου. Θέλουμε πολύ το Spiti να είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο ο καθένας θα νιώθει πως αυτό που είναι, είναι αρκετό και μοναδικό και όμορφο.

[LIFO MAGAZINE 4.5.2017 / Συνέντευξη LIFOTEAM / Φωτογραφίες Φάνης Παυλόπουλος http://www.lifo.gr/articles/choice/142247]

 

Subscibe here for our newsletter!

Thanks for your subscription!